Over ons

Meld je nu aan voor de volgende activiteit en ervaar DOEN!

VoorOndernemers? die DOEN

DOEN is een netwerkclub die haar leden in staat stelt om op een gezellige en ACTIEVE manier contacten op te bouwen en te onderhouden.

Ambitie

OV DOEN wil uitgroeien tot een zo groot en divers mogelijke club van ondernemers die op een informele en actieve manier elkaar leren kennen.

Visie

Wij willen bijdrage aan een gezonde economische omgeving in Etten-Leur, waarin ondernemers elkaar kennen, helpen en/of samenwerken. Wij geloven in de natuurlijke wisselwerking die ontstaat als ondernemers elkaar op een informele en actieve manier leren kennen. Hierdoor ontstaat er verbinding en vertrouwen. Dat is voor ons de cruciale basis om elkaar te willen helpen.

Hoe

Hoe geven we dat vorm, door informele activiteiten te organiseren. Hoe actief een ondernemer is, bepaal jezelf, maar wij bieden genoeg mogelijkheden om actief aan je netwerk te bouwen.

 

Informeel + actief = DOEN

Wat

We organiseren 6 netwerkavonden per jaar, waarbij het meestal mogelijk is om gratis een introducé mee te nemen. Daarnaast is er voor (nieuwe) leden de mogelijkheid om te pitchen.

Historie

OV DOEN is ontstaan uit winkeliersvereniging WINO in Etten-Leur Noord. Etten-Leur Noord is in de loop der jaren enorm uitgebreid. Niet alleen in aantal inwoners maar ook in aantal ondernemers. Er ontstond daardoor de behoefte om de winkeliers en ondernemers meer met elkaar te verbinden en de krachten te bundelen. In 2012 is WINO omgedoopt tot Ondernemersvereniging DOEN. DOEN staat voor De Ondernemers Etten-Leur Noord. OV DOEN was toen in eerste instantie de belangbehartiger en netwerkorganisatie voor ondernemers in Etten-Leur Noord. Sinds 2015 focust ze zich steeds meer op alle ondernemers uit of actief in Etten-Leur. OV DOEN is een actieve netwerkorganisatie die leden met elkaar verbindt door informele activiteiten.

Hetbestuur

Stan

Stan Janssen

Voorzitter
default

Mark Bauman

Organisatie / Kassier
jeroen

Jeroen Weterings

Secretaris
george2

George Wijngaard

Penningmeester
mark janssen

Mark Janssen

Ledenadministratie / Ledenwerving

Ook lid worden van Doen?